Offline communicatie

Naast online communicatie verzorgt Building Identity ook uw offline communicatie. Wij zorgen voor vormgeving van het verhuurbord en vormgeving van de brochure. Niet alleen online gezien en gevonden worden biedt u een groot voordeel, ook offline duidelijk aanwezig zijn is belangrijk.

Brochure & vormgeving verhuurbord

Op basis van de unieke identiteit wordt een pakkende brochure gemaakt met alle benodigde informatie en de unieke kenmerken van uw vastgoedobject. Tevens zorgen wij ervoor dat de brochure digitaal te downloaden is op uw website en daarmee ook makkelijk te delen is met andere geïnteresseerden.

Naast alle online publiciteit die uw pand krijgt is een verhuurbord een uitstekend middel om geïnteresseerde bezoekers naar uw website te leiden. Een goed verhuurbord met een unieke en moderne vormgeving geeft kort en snel informatie over het pand, waarna geïnteresseerde bezoekers op uw website tot een daadwerkelijke lead kunnen leiden.

Wij bieden u:

  • Vormgeving brochure (digitaal voor op de website) Exclusief budget voor het drukwerk
  • Vormgeving verhuurbord Exclusief budget voor het drukwerk en materialen

* Deze dienst is alleen mogelijk in combinatie met onze dienst “Vastgoed Identiteit”  i.v.m. de benodigde materialen.

.

Niet alleen online gevonden worden, maar ook offline duidelijk aanwezig zijn.

Interesse?

Interesse in één of meerdere producten van Building Identity of wilt u graag meer informatie ontvangen? Bel ons of stel uw vraag via ons contact formulier en wij zorgen dat uw snel een antwoord krijgt.

 

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact op

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Google+