Display advertising: Online adverteren met uw vastgoedobject 

Online adverteren met uw vastgoedobject? Niet alleen een grótere doelgroep maar ook de juiste doelgroep bereiken? Meer relevante bezoekers op uw website leidt tot meer leads. Potentiële klanten moeten de website van uw vastgoedobject makkelijk kunnen vinden en tegenkomen! Daarom biedt Building Identity de tool online advertising aan. Met online adverteren kunnen wij gerichte advertenties op belangrijke websites plaatsen. De advertentie van uw vastgoedobject wordt op top websites ( Funda, Telegraaf, nu.nl etc) getoond aan relevante doelgroepen.

Hoe werkt dat, adverteren op relevante websites?

Voor het adverteren op relevante websites worden op maat gemaakte advertentie teksten en banners gebruikt. Daarbij is het belangrijk te weten welke advertentie netwerken en websites relevant zijn voor uw vastgoedobject en de meest kansrijke doelgroep. Denk hierbij aan de website van de telegraaf, maar bijvoorbeeld ook regionale kranten of funda.nl. De advertenties worden door middel van specifieke targeting alleen getoond aan personen die waarschijnlijk interesse zullen hebben voor uw vastgoedobject.

 

Online adverteren met uw vastgoedobject? Niet alleen een grótere doelgroep maar ook de juiste doelgroep bereiken.

 

Keep in touch met Remarketing

Met remarketing worden mensen die uw website al eens eerder bezocht hebben, door middel van een advertentie, opnieuw benaderd op een andere website. Hiermee komt uw vastgoedobject opnieuw onder de aandacht bij bezoekers die uw vastgoedobject al eens eerder gevonden hebben. Deze herhaling zorgt voor een grotere kans op actie.
.

Waarom online adverteren met Building Identity?

  • Wij kunnen voor u adverteren in zoekmachines op basis van gerichte zoektermen
  • Wij kunnen voor u adverteren op voor uw doelgroep belangrijke websites ( Telegraaf, Nu.nl)
  • Wij kunnen voor u adverteren op Facebook/Twitter/Linked-in
  • Wij richten de advertentiecampagne in en starten en beheren de campagne
  • Maandelijks rapporten wij over de resultaten van de campagnes

Interesse?

Interesse in één of meerdere producten van Building Identity of wilt u graag meer informatie ontvangen? Bel ons of stel uw vraag via ons contact formulier en wij zorgen dat uw snel een antwoord krijgt.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact op

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Google+