Onze aanpak

Advies, onderscheiden, opvallen, resultaat.

Wij bieden een complete marketing oplossing voor vastgoedobjecten!

Uw vastgoedobject staat al enige tijd te huur of te koop zonder resultaat. U heeft een makelaar ingeschakeld en uw pand wordt aangeboden op verschillende websites voor verkoop/verhuur van onroerend goed. In het huidige landschap van vastgoed bestaat er echter zoveel leegstand dat voor een succesvolle verhuur of verkoop een effectievere aanpak noodzakelijk is.


Onze diensten: 

 

Vastgoedadvies6 Onze aanpak
Vastgoedadvies

Strategie

Vastgoedmarketing begint met een goed onderbouwde strategie. Om een succesvolle strategie voor uw vastgoed object te bepalen is het belangrijk om te weten wat er in de markt speelt. Wat zijn de trends, ontwikkelingen en wat is de behoefte van de markt rondom uw vastgoedobject en hoe kan het potentieel van uw vastgoed hier zo goed mogelijk op aansluiten? Building Identity geeft u inzicht in waar de kansen voor uw vastgoed liggen en welke mogelijkheden voor u interessant zijn.

 

  • 25%

Onderscheiden

Onderscheidend vermogen van uw vastgoedobject is in deze tijd een must! Maar hoe kan bestaand vastgoed zich onderscheiden? Building Identity vertaald de unieke kenmerken en het potentieel van uw vastgoedobject naar een identiteit die aansluit op de behoefte van de huidige markt. Een naam, logo, huisstijl of uniek totaal concept en natuurlijk professionele fotografie. Identiteit, herkenbaarheid en positioneren.

  • 50%

Opvallen

Met Building Identity wordt uw vastgoedobject gevonden! Wij bieden de modernste en meest effectieve communicatie tools waarmee uw vastgoed optimaal gevonden wordt. Een website voor uw vastgoedobject als basis. Diensten als zoekmachinemarketing en adverteren op google, topwebsites en social media om zoveel mogelijk potentiële huurders en kopers te bereiken. Wij zetten uw vastgoed object zo effectief mogelijk in de markt.

  • 75%

Resultaten

Efficiënt en resultaat gericht, meten is weten! Het voordeel van online marketing is dat bijna alle resultaten meetbaar zijn. Building Identity geeft de meetbare resultaten maandelijks overzichtelijk weer waardoor u als klant altijd inzicht heeft in de voortgang van het proces. We kunnen gerichte verbetering en veranderingen aanbrengen en zo effectief mogelijk te werken blijven gaan.

  • 100%

Onze diensten:

 

 Rapportage1 Onze aanpak
Rapportage
 
 
 

 

 

Start nu met het vinden van huurders en kopers

Neem contact op
Google+