Een professionele website of landingspagina

Tegenwoordig start meer dan 80% van de onroerend goed transacties “online”. Wanneer consumenten op zoek zijn naar een vastgoedobject wordt eerst op het internet georiënteerd. Het is daarom essentieel dat uw leegstaande vastgoed online optimaal zichtbaar en vindbaar is. Een professionele website of unieke landingspagina voor uw vastgoedobject is de perfecte basis om potentiële huurders of kopers optimaal te bereiken en te informeren. U kunt uw potentiële huurders of kopers prikkelen en overtuigen. Daarnaast is een goede website de basis van waaruit alle communicatie uitingen worden ondersteund.

Een website als marketinginstrument

Een professionele website voor uw vastgoedobject is pas effectief wanneer deze zoekmachine vriendelijk is en conversiegericht. Dit houdt in dat de website u bezoekers oplevert en er ook daadwerkelijk voor zorgt dat deze bezoekers potentiële huurders of kopers worden.  Lees meer hierover bij zoekmachine optimalisatie.

Waarom een website of landingspagina voor uw vastgoedobject?

 • De basis voor een succesvolle online marketing strategie.
 • Een grote groep potentiële klanten  wordt bereikt door vindbaarheid in alle zoekmachines
 • Concurrentievoordeel omdat uw vastgoedobject wél gevonden wordt!
 • Communicatie met potentiële huurders/kopers verbeteren, call to action!
 • Kan worden ingezet in alle verdere communicatie-uitingen
 • Zeer geschikt wanneer u kiest voor flexibele verhuur van uw object (Extra optie; flexibele verhuur tool op  de website)

Een professionele website of unieke landingspagina voor uw vastgoedobject is de perfecte basis om potentiële huurders of kopers optimaal te bereiken en te informeren.

Wat bieden wij?

Building Identity biedt u een professionele website of landingspagina die voldoet aan alle technische eisen voor een optimale vindbaarheid in zoekmachines. Al onze websites bieden standaard o.a.:

 • Responsive webdesign 
  Ook op mobiele apparaten en tablets komt uw vastgoed object op zijn best voor de dag. 
 • Social Media intergratie 
  De laatste tweets op uw website & direct links naar uw social media pagina’s
 • CMS systeem/beheer
  Content Management Systeem waardoor onderhoud van uw landingspagina of website sneller en gemakkelijker is. 
 • Analytics 
  Inzicht in bezoekersaantallen & doelgroepen die uw website bezoeken. 

Building Identity biedt u de keuze uit twee website mogelijkheden.  In het basis pakket wordt een landingspagina’s aangeboden. Deze zijn ideaal voor kleinere projecten zoals woningbouwprojecten of een klein kantoorpand. Het plus pakket biedt u een complete website, waardoor meer informatie over het pand gegeven kan worden en daarmee meer alle unieke punten van het object uitgebreid te belichten.

 

 

Website Basis

Website Plus

Website opzet Unieke landingspagina Complete website

 

Interesse?

Interesse in één of meerdere producten van Building Identity of wilt u graag meer informatie ontvangen? Bel ons of stel uw vraag via ons contact formulier en wij zorgen dat uw snel een antwoord krijgt.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact op

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Google+