Social Media Marketing

Een Facebook, Twitter en LinkedIn pagina voor uw vastgoedobject. Social media is het middel van nu om uw doelgroep te bereiken en uw vastgoedobject optimaal onder de aandacht te brengen. Het marketing landschap is de laatste jaren ingrijpend veranderd. Interactieve communicatie middelen zoals Social media zijn dan ook niet meer weg te denken binnen het vakgebied. Social media genereert naamsbekendheid en biedt vele mogelijkheden voor interactie met potentiële klanten.

Wat houdt een Social media pagina in?

Een Social media pagina biedt net als een website  het voordeel dat uw vastgoedobject beter gevonden wordt op het internet. Daarnaast kan er via Social media interactie plaats vinden met potentiële huurders en kopers.  Zij worden zo constant en snel op de hoogte gehouden van actuele zaken rondom uw vastgoedobject.

Adverteren op Social Media

Facebook is op dit moment het medium waarmee je zo gericht mogelijk een doelgroep kan bereiken door te segmenteren op leeftijd, interesses, beroep etc. Daarnaast is er slechts een kleine investering nodig om een grote specifieke doelgroep te bereiken en kwalitatieve leads te verzamelen.

 

Waarom Social media voor uw vastgoedobject?

  • Draagt bij aan een betere vindbaarheid Actieve aanwezigheid op Social media draagt bij aan zoekmachine optimalisatie ( SEO)
  • Doelgroep bereiken Via Social media kan een specifieke doelgroep worden bereikt
  • Delen van informatie Nieuwe informatie kan zeer snel worden verspreidt via Social media

Social media is hét middel van nu om uw doelgroep te bereiken en uw vastgoedobject optimaal onder de aandacht te brengen.

Interesse?

Interesse in één of meerdere producten van Building Identity of wilt u graag meer informatie ontvangen? Bel ons of stel uw vraag via ons contact formulier en wij zorgen dat uw snel een antwoord krijgt.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact op

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Google+