Een identiteit voor uw vastgoedobject

Identiteit, herkenbaarheid en positioneren. Uw vastgoedobject moet zich kunnen onderscheiden van zijn concurrenten. Daarom ontwikkeld Building Identity een eigen Identiteit, naam en logo voor uw pand welke aansluiten bij de trends, ontwikkelingen en de behoefte van de markt.  De identiteit en kernwaarden van het vastgoedobject kunnen vervolgens in alle communicatie-uitingen duidelijk naar voren worden gebracht. Een eigen identiteit en merkbeleving zorgen voor zichtbaarheid en herkenbaarheid van het vastgoed, en trekt de aandacht van potentiële klanten. Professionele  vastgoedfotografie brengt daarbij  uw vastgoedobject optimaal in beeld.

Wat houdt een vastgoed identiteit in? 

De visuele identiteit wordt gebruikt als communicatie tool voor verschillende media en speelt een belangrijke rol in (online) communicatie. Building Identity zorgt ervoor dat uw vastgoedobject een duidelijk herkenningselement krijgt.

  • Een naam Een duidelijke en goed herkenbare naam, passend bij de trends van nu
  • Een logo Passend bij de uitstraling van uw vastgoedobject en de beoogde doelgroep
  • Huisstijl Een eenduidige huisstijl voor al uw communicatie uitingen

Een eigen identiteit en merkbeleving zorgen voor zichtbaarheid en herkenbaarheid van het pand en trekt de aandacht van potentiële klanten.

Vastgoedfotografie

Professionele fotografie van het vastgoedobject van zowel het interieur als exterieur helpen bij het opvallen. Met professionele foto’s kan uw object zich onderscheiden van de rest. De fotografie wordt gebruikt voor o.a. de website, brochure en verkoopsites. Een 360 graden foto biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om gemakkelijk alvast een kijkje te nemen en een indruk te krijgen van bijvoorbeeld de omgeving of het object zelf.  Ook de mogelijkheid om een video te laten maken is aanwezig. Hiermee kunnen alle unique selling points van het object optimaal belicht worden.  Tevens trekt een video meer kijkers en bezoekers op uw website.

Wij bieden u de volgende pakketten aan voor vastgoed fotografie.

 

 

Fotografie Basis

Fotografie Plus

Fotografie Extra

Aantal foto’s 15 30 30
360 fotografie   + +
Video     +

 

Ga voor een totaal nieuw concept

Op basis van het strategische advies kunnen we inspelen op het functionele potentieel van het vastgoedobject. Building Identity ontwikkeld een uniek concept passend bij de wensen en eisen van de huidige markt, wat de verhuurbaarheid van het vastgoedobject aanzienlijk kan vergroot.

Interesse?

Interesse in één of meerdere producten van Building Identity of wilt u graag meer informatie ontvangen? Bel ons of stel uw vraag via ons contact formulier en wij zorgen dat uw snel een antwoord krijgt.

 

 

 

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact op

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Google+