Vastgoedadvies & strategie

Staat uw vastgoedobject al enige tijd te huur of te koop zonder resultaat? Building Identity biedt u de mogelijkheid om voor een nieuwe koers te kiezen met een goed onderbouwd vastgoedadvies. Om een succesvolle strategie voor uw vastgoed object te bepalen is het belangrijk om te weten wat er in de markt speelt. Wat zijn de trends, ontwikkelingen en wat is de behoefte van de markt rondom uw vastgoedobject en hoe kan het potentieel van uw vastgoed hier zo goed mogelijk op aansluiten? Building Identity geeft u inzicht in waar de kansen voor uw vastgoed liggen en welke mogelijkheden voor u interessant zijn.

Wat houdt vastgoedadvies van Building Identity in?

  • Marktonderzoek Inzicht in relevante trends, ontwikkelingen, beleid en vraag vanuit de markt.
  • Potentie-analyse Geschikte functies voor het pand passend binnen de financiële en markttechnische context.
  • Doelgroepanalyse Inzicht in de meest kansrijke doelgroepen.
  • Concurrentie-analyse Globaal inzicht in concurrerende ontwikkelingen in de gemeente en directe regio.

Wat zijn de trends, ontwikkelingen en wat is de behoefte van de markt rondom uw vastgoedobject.

Resultaat

De uitkomsten van deze analyses worden overzichtelijk aan u gepresenteerd in een rapport. Dit rapport wordt door Building Identity vertaald naar een strategisch én realistisch advies voor uw vastgoedobject.

Interesse?

Interesse in één of meerdere producten van Building Identity of wilt u graag meer informatie ontvangen? Bel ons of stel uw vraag via ons contact formulier en wij zorgen dat uw snel een antwoord krijgt.

 

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact op

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Google+