Zoekmachine Marketing; gevonden worden!

Meer en relevante bezoekers naar de website van uw vastgoedobject? Hogere posities in zoekmachines en daardoor sneller gevonden worden? Bezoekers van websites komen voornamelijk binnen via zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. Een hoge ranking op de felbegeerde eerste pagina’s bij de zoekresultaten van deze zoekmachines is dan ook een must. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt beoogd om met de professionele website van uw vastgoedobject gratis een zo hoog mogelijke ranking in de zoekmachines te behalen op gerichte zoektermen, wat resulteert in veel hogere bezoekers aantallen. Met zoekmachine adverteren (SEA) worden de advertenties van uw vastgoedobject tegen betaling per klik  meteen bovenaan in de zoekresultaten geplaatst en worden bezoekers naar uw website geleidt.

SEO Zoekmachine optimalisatie 

Hoe werkt SEO?

De basis van effectieve zoekmachine optimalisatie is een technisch sterke website met relevante content wat zorgt voor een goede vindbaarheid in zoekresultaten. Dit resulteert in meer (relevante) bezoekers op uw website. Op basis van de volgende essentiële stappen zorgt Building Identity dat uw vastgoedobject gevonden wordt. .

  • Zoekwoordenanalyse Selecteren van zoekwoorden die relevant zijn voor uw vastgoedobject.
  • SEO optimalisatie Gerichte content/teksten creëren voor relevante zoektermen.
  • Linkbuilding Hogere waardering door externe links met een hoge betrouwbaarheid en relevantie.
  • Local Presence Gevonden worden in lokale zoekresultaten 
 

SEO Basis

SEO Plus

Zoekwoordenanalyse + +
Content optimalisatie + +
Local presence + +
Linkbuilding   +

Bezoekers van websites komen voornamelijk binnen via zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. Een hoge ranking op de felbegeerde eerste pagina’s bij de zoekresultaten van deze zoekmachines is dan ook een must.

 

 

SEA Zoekmachine adverteren 

Hoe werkt SEA?

Uw vastgoedobject staat meteen helemaal bovenaan in de zoekmachines bij relevante zoektermen tegen betaling per daadwerkelijke klik. Heeft u bijvoorbeeld een kantoor in Utrecht te huur staan, dan wordt uw advertentie met de bijbehorende website bovenaan getoond wanneer iemand “kantoorruimte Utrecht” in typt bij Google. Snel resultaat, dat is waar SEA voor staat. .

  • Adverteren op gerichte zoektermen Wij kunnen voor u adverteren in zoekmachines op basis van gerichte zoektermen (Google Adwords)
  • Snel resultaat met SEA Meteen de hoogste positie in de zoekmachines 

 

 

SEA Basis

SEA Plus

Google Adwords advertentie * + +
Zoekwoorden 10 Onbeperkt

 

* Inclusief  € 100,- advertentiebudget

Wat Building Identity voor u kan betekenen?

Building Identity biedt u de kennis en tools om uw vastgoedobject beter zichtbaar te maken in de zoekresultaten van potentiële huurders en kopers. Wij zorgen dat uw website optimaal gevonden wordt.

Interesse?

Interesse in één of meerdere producten van Building Identity of wilt u graag meer informatie ontvangen? Bel ons of stel uw vraag via ons contact formulier en wij zorgen dat uw snel een antwoord krijgt.

Meer weten of een afspraak maken? 

Neem contact op

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Google+